Running dinner 7 Maart 2020

7 Maart is het weer zover! Omdat er veel positieve reacties waren op de vorige editie, willen wij opnieuw een running dinner organiseren. U kunt zich weer opgeven voor chef of deelnemer.

Wat houd running dinner in?

Een running dinner is een driegangenmenu dat op drie verschillende plekken wordt gegeten. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en met elkaar in gesprek te raken. Het is een uitstekende gelegenheid om gemeenteleden in hun eigen huis te ontmoeten. U kunt als chef natuurlijk zowel als chef als gast meedoen. Centraal staat de gezelligheid en de leuke gesprekken die voortkomen uit deze unieke manier van samen dineren.

Als afsluiting van deze Running dinner wordt er een kopje koffie gedronken in de kerk. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen, u kunt zich opgeven met onderstaand formulier. Vult u dit liever in op papier? Dit kan, in de hal van de kerk ligt een invulformulier klaar.